Previous
Previous
Los Olivos Tasting Room
See Thumbnails
Location: Los Olivos, CA
Project Type: Tenant Improvement
Project Role: Project Management

This existing building in downtown Los Olivos was previously leased as a professional office space. The client wanted to convert this space into a modern, fully functional, tasting room. All existing finishes were removed and the concrete floors were ground and polished. The new scope included refinishing all of the walls, adding wood wainscoting, installing large barn doors for separation, and new lighting throughout. A full service bar, with concrete countertop and integrated live-edge walnut slab, stands as a prominent greeting to patrons as they enter. The upstairs loft was converted to an office space to support the business operations below.

Back to Portfolio